Bygga med DHs

Vi i Daniel Hag Bygg AB eller DHs Bygg har hemmaadress i Bjursås och utför de flesta av våra arbeten i Bjursås, Falun, Borlänge och Leksand.
Gruppbild Dhs

Daniel Hag startade företaget 2006 med 4 st anställda och i nuläget är vi uppåt 20 st.  Vi har utökat arbetsstyrkan sakta men säkert för att få personal som trivs ihop och på så sätt producera den bästa slutprodukten till våra kunder.
Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi utför stora som små arbeten.

Arbetena vi utför är allt från nybyggnationer från att gjuta plattan till ett färdigt bostadshus, rot-arbeten med renoveringar invändigt och utvändigt, tillbyggnader, takomläggning, försäkringsarbeten, monterar kök, monterar fönster och dörrar med mera och allt med mottot kvalité!

Vi eftersträvar alltid att ha en bra kontakt med våra kunder och lyssnar på vad kunden önskar och diskuterar lösningar som passar alla inblandade. På så sätt har vi många kunder som återkommer när det är dags för deras nästa byggprojekt.
Vi samarbetar i så stor utsträckning vi kan med lokala entreprenörer och företagare som vi under fler år arbetat ihop med så att även där allt ska fungera smidigt!

dsc_0419dsc_0413

 

DHS

 Läs mer om oss i vår interaktiva broschyr!